Update onsdag kväll

Jahapp, det var den dagen det. Onsdagen den 10 augusti 2011, den enda dagen i världshistorien med det datumet. Frågan är vilka stordåd vi har uträttat åt eftervärlden egentligen hehe.

Själv hade jag en dag som var ”sådär”. Jobbet gick som vanligt men med undantaget att jag frös större delen av dagen. Inte så att sommaren är över än men vindarna kommer inte direkt från söderhavet, om man säger så. Sedan hade jag och mister överstelöjtnantsgeneralbossen och jag en timmes utvecklingssamtal, vilket var både roligt och intressant. Vi pratade om allt möjligt och kom fram till att jag ska få jobba lite mer i snickeriet igen och kommer få byta några av mina morgnar till eftermiddagar istället. Skönt för mig som alltid haft svårt att tåla morgnar så jag är nöjd 😛

Framåt lunch mådde jag inget vidare så jag åkte direkt hem. Brist på sömn, mat och ork var orsaken såklart, såjag tog itu med det när jag kom hem. Vidare hälsade grannen på en stund och efteråt passade jag på att sortera lite tvätt.

Så det var mina stordåd för idag och jag är ganska nöjd. Nu tänkte jag försöka äta något och sedan blir det en varm dusch eftersom jycken tyckte det var en bra idé att pussbombardera mig innan och jag föredrar att inte lukta hundrumpa i ansiktet i morgon…

Tack för idag, slut för idag. Skrivs mer i morgon, gott folk 🙂

64450cookie-checkUpdate onsdag kväll