Update tisdag kväll

Klockan är över 22 och det är dags att försöka dra ihop dagens kappsäck…

Förra natten blev det inte mycket sömn alls, kanske tre timmar totalt och jag kände mig allt annat än i form på morgonen. Det är lite märkligt att sömnproblemen har kommit tillbaka, nu när jag har börjat jobba igen. Jag menar, jag har ju inget att oroa mig för, alltså inga nya moment eller så, för jag gör i stort sett samma saker varje dag, samma tider o.s.v. men likt förbannat så blir det sådär knas ändå. Märkligt.

Annars har väl dagen varit ganska lugn. Jag fick lite besök på eftermiddagen och självklart blev det kaffe på det och sedan dess…hmm… när jag tänker efter, vart sjutton tog dagen vägen egentligen? 😛

Jycken har varit ute och hon har fått sina snygga byxor. Det verkar vara dags för löp igen och hon beter sig verkligen skumt så… Lite mat innan läggdags får det nog också bli och troligtvis lite dumburk. Kanske en varm dusch också, jag har varit så jäkla frusen de senaste kvällarna. Det märks att temperaturen har sjunkit…blä… 🙂

Nåja, schlutt för idag. Natti natti, händerna på täcket så skrivs vi mer i morgon 🙂

64280cookie-checkUpdate tisdag kväll