Update måndag kväll

Efter en lång men trevlig dag så är jag ganska trött. Första arbetsdagen efter semestern gick bra.

Såklart blev det en hel del prat om vad man hade gjort under sommaren, det vanliga jobbet och sedan lunch med en bekant, men smått irriterande att jag hade glömt av att det är sommartider för bussarna fortfarande. Det hela slutade med en snubblande promenad i ösregn men så kan det gå haha.

Efter en tupplur på soffan bestämde jag mig för att fixa lite med jycken så det blev kloklippning, något som hon verkligen avskyr, men det gick ganska bra. Sedan antar jag att hon är på väg att löpa igen för hon driver mig fullständigt tokig med sitt flämtande. Tänk er själva, hon har flämtat ända sedan jag kom hem vid 14-tiden och håller på fortfarande. Hemskt egentligen men jag var tvungen att stänga ute henne i hallen så jag skulle få lite lugn o ro. Ja jisses, men snart ska vi ut, hon får sin kvällsmat och sedan ska hon sova och då blir det äntligen tyst 😛

Så, en promenix med jycken, in i duschen med henne, lite kvällsmat och sedan blir det bingen. Det ser jag fram emot.

Snipp, snapp, snut, nu är orken slut, dags att persiennen dra ner innan flämtningarna blir fler.

Ses i morgon, hej på er så länge 🙂

64160cookie-checkUpdate måndag kväll