Nedräkningen i full gång.

Nu är det ungefär 9½ timme kvar tills min semester är slut och ja, vad ska man göra åt det? Inte mycket, skulle jag tro.

Men det har varit ganska schysst ändå. Jag fick ju hälsa på hos goa Petra, en hel vecka på landsbygden och träffa en kompis jag inte sett på 2 år, hälsade på hos fröken Z, skaffade en inneboende, ryckte ut vid både brandrök, nyckelförsvinnande och larmade polisen en gång för granntjejens skull. Så helt dött har det ju inte varit, med grillkvälla och allt annat och jag har haft ganska schysst väder ändå tycker jag.

Men nu är det strax dags att gå tillbaka i saltgruvan igen och i morgon börjar jag med måndagsmöte med hela jobbgänget, som varje måndag. Trevligt, jo, åtminstone till största delen men så är det.

Men nu ska jag ut med jycken och sedan blir det skutt ner i bingen för jag är faktiskt redigt trött. I morgon tänker jag börja blogga som vanligt igen, med allt vad det innebär.

Natti natti, skrivs mer i morgon igen. Hej på er 🙂

64090cookie-checkNedräkningen i full gång.