Update torsdag kväll

Ikväll är jag väldigt nöjd och glad, Ja, förutom det där på bänken då, men det blev faktiskt mycket bättre ju längre dagen led mot sitt slut.

Klockan 14 hade jag tvättid. Tre maskiner blev det, som planerat och nu luktar allting jättegott igen. PLUS på det!

När sista maskinen var körd och allting upphängt för torkning, passade jag på att börja städa. Golven skrubbades ordentligt, därefter blev det moppning. Dammsugningen gjorde jag lite igår och resten idag. Soffan dammsös grundligt och dynorna lades ut på balkongen för piskning och luftning. Badrummets väggar blev rengjorda och likaså hyllor och badrumsskåp. Soporna blev utburna och städskåpet ordentligt genomgången och sorterat. Till och med jycken är renare än vanligt då hon fick en motvillig dush igår.

Så jag är väldigt nöjd. Dock väntar jag på att golvet i duschrummet ska torka lite mer innan jag hoppar in och blir av med dagens, sommarhettas resultat, dvs svett. För vem annan än jag tar och storstädar när det är asvarmt ute och det dessutom är fest i Borås? Eller ja, jag kanske inte är hel ensam, vem vet?

Men nu blir det en folköl, lite spel på facebook innan duschen och sedan lite mums framför dumburken. Så nu vet ni vad jag har pysslat med, jag hoppas intresseklubben antecknar haha.

Hej på er 🙂

64030cookie-checkUpdate torsdag kväll