Reinfeldt är hittad.

Kritiken har varit massiv gentemot statsminister Fredrik reinfeldt då han inte har deltagit i manifestationen för offren av terrordåden i Norge. Men nu har vi fått besked om vart han håller hus.

Mindre än två dagar efter terrorattentatet i Norge satte sig Fredrik Reinfeldt på ett plan till semesterparadiset Antalya i Turkiet.Han lämnade Arlanda tidigt på söndagsmorgonen tillsammans med sin fru och säkerhetsvakter, berättar flera källor för Aftonbladet.

Om det är semester eller en jobbresa nämns inte i artikeln men jag tycker fortfarande att vid sådana här speciella tillfällen bör man ta sig tid för andra människor, oavsett politiska färger och tillhörigheter. Det ska bli spännande att se hur han bemöter detta. Om han nu gör det förstås…

63760cookie-checkReinfeldt är hittad.