Full fräs med Stefan och…nej, nu blev det fel.

Det har iofs varit full fart men bara med mig själv. Jepp, idag igen!

Igår satte jag ju ut annonsen med inneboende sökes och idag har jag fått tre svar. Anledningen till att det blev full fart var att en spekulant ringde och ville kolla på lägenheten, så jag satte full fart med storstädning. Mot bättre vetande, får man väl säga, för precis som förra gången ringde personen och lämnade återbud efter utsatt tid och sa att hon hellre ville ha ett helt eget boende. Detta ör ju verkligen märkligt då det står i annonsen att det är delat boende och att jag skulle behöva en inneboende. Nejdå, jag är inte arg för jag fick ju faktiskt ett väldigt rent hem, men jag tycker att det är lite konstigt.

Så efter 4 timmars ihärdigt städande, sopande, moppande och lyftandes tunga lådor och datorvrak var jag ganska trött. Speciellt då jag också vaknade vid 4 i morse, men vet ni vad? Jag lever fortfarande! Dessutom har jag kanske hittat någon annan som var intresserad av att bo här, så jag är glad ändå 🙂

Okej, nu vet ni att jag lever. Strax ska jag ut med voff och sedan blir det nog en lugn stund i soffan, åtminstone en stund.

Hej så länge 🙂

63680cookie-checkFull fräs med Stefan och…nej, nu blev det fel.