Update tisdag kväll

Har hunnit att städa undan lite grejer nu när jag har kommit hem igen.

Som ni kanske minns så skrev jag för en vecka sedan att jag var irriterad över en sak men kunde inte säga mer av säkerhetsskäl. Saken var den att jag var satt som kattvakt hos mina föräldrar och att det hände några riktigt dumma grejer.

För det första hade jag glömt att ta med tillräckligt med insulin, vilket innebar att jag måste ta mig till min lägenhet. Det gick tyvärr inte då jag hade glömt att ta med mig nyckeln till mina föräldrars hus. Vaddå irriterande att vara så jäkla glömsk? Dock fick jag helt plötsligt en chans att hämta insulinet då det visade sig finnas en extranyckel. En boende i huset som kom hem från semestern, ringde mig tidigt en morgon och sa att jag måste släppa in honom då han inte hittade nyckeln. Perfekt, tänkte jag, för då kunde jag ju hämta mer insulin. Jag fick skjuts både hem och tillbaka så det var ju finemang men tro fan att jag glömde insulinet ändå!! Saker och ting löste sig dock genom att min bror fick agera kurir, men tala om att ha huvudet upp i rektum.

På tal om klantiga personer: kanske ni läste om Lotta på Liseberg där de hade sjungit “Den lyckliga polisen” och att nu Tv 4 beklagar valet av melodi, på grund av händelserna i Norge? Jag höll på att säga att de kunde satt mig på jobbet att välja låtar men efter all denna glömska så vet jag inte om det vore så väldigt smart. Jag brukar ha koll på det mesta men den senaste veckan har verkligen varit konstig. Kanske det beror på sömnbrist…

På tal om sömn är det snart dags att sussa i den vanliga sängen. Lagom trött är jag och hunden ska bara ut och göra sina ärenden, sedan är det huvudstupa sidoläge som gäller. Jycken ligger redan och snarkar faktiskt för det är faktiskt jobbigt att jaga mammas katt och att kolla vad alla gör, hela tiden. Vem vet, de kanske har mat?

Nej nu drar jag för persiennerna. Naughty night alla, vi skrivs mer i morgon tycker jag. Tjo på er 🙂

63590cookie-checkUpdate tisdag kväll