Sommarmorgon

När man har semester och vaknar innan klockan 6, då är man väl sjuk? Väldigt schkummt…

Än så länge har jag egentligen inte gjort något vettigt, mest legat i sängen och slösurfat faktiskt. Nyheterna har jag läst och det märks att det är semestertider även där för det handlar mest om Norge och resten verkar vara gamla repriser. Jag har spelat mina spel på Facebook och även kastat ett getöga på blocket efter en ny inneboende.

Än så länge har jag sett 3 annonser som jag har svarat på men inte fått svar tillbaka. Iofs är inte det mitt problem, jag kan ju överleva rent ekonomiskt men det hade varit mycket enklare om man kunde delat på den låga hyra jag faktiskt har. Men jaja, jag försöker väl ett tag till och om jag orkar så slänger jag upp en annons om inneboende sökes på blocket.

Men nu är klockan 7:30 och det börjar suga i kaffetarmen. Sedan ska väl jycken ut och vi hoppas på mer än 13 grader som det var igår, fy bubblan…

Go morron på er 🙂

63490cookie-checkSommarmorgon