Buhuu jag får inte vara med o leka!

Alrajt, det är måndag och jag är någorlunda tillbaka. Det är visserligen fortfarande semester för min del men jag börjar känna att det kliar i fingrarna nu så det känns som att det är dags att plåga er lite till hehe.

Rubriken då?

Jo, jag hade tänkt att gnälla lite på Borås Tidning. Egentligen har jag aldrig riktigt gillat dem då de först och främst vill ha 2,200 kronor för ett helårs prenumeration och att de sedan fullständigt skiter i sina läsare. Jag har vid fyra tillfällen mejlat dem i olika ärenden och till olika adresser, men något svar har jag aldrig fått. Men mest irriterande är kanske att de ger bloggtips både hit och dit och ber till o med sina läsare att visa upp sig som bloggare i trakten men att man sedan inte får vara med eller ens får svar när man påpekar att man har bytt bloggportal. Riktigt skitdåligt tycker jag.

Sidan är uppdaterad 2011-03-07 men flera av bloggarna är fellänkade, och som sagt får man ju inget svar när man mejlar dem. Kanske man skulle gå dit personligen och rätta dem då deras mejl inte verkar fungera alls. Ja vad tusan, jag tror jag gör det. Har man semester så får man väl underhålla sig själv på något sätt.

Watch out B.T. here I come!

63410cookie-checkBuhuu jag får inte vara med o leka!