Go morrrron

Eller, det kunde jag ju ha skrivit redan 1:30 då jag vaknade. Det blev väl 2-3 timmars sömn i alla fall och man ska väl vara glad åt det lilla, inte sant?

Det blir nog inte så många knop gjorda idag, men det känns bra. Har hunnit läsa lite nyheter och blev lättad att få veta att det inte alltid regnar i Borås. Tydligen är det 21 år gammal statistik så ni kan sluta tjata om det nu haha. Torup i Halland är tydligen värst och lägg nu det på minnet! 😛

Sedan läste jag på både bt.se och aftonbladet.se att det är mest hälsosamt att sprida ut sina semesterveckor. Men är inte det lite märkligt att publicera en sådan artikel nu när de flesta redan har sin semester och kanske har tagit alla veckorna på en länga? Hmm kanske man kan stämma dem för undanhållande av vital information och tänk om jag dör i förtid bara för att jag inte visste detta? Allvarliga saker… 😉

Nej, nu är det dags för lite kaffe och något att tugga på innan jyckilainen ska ut och vifta på svansen. Sedan kanske det blir ut och njuta lite av solen.

God morgon på er 🙂

63080cookie-checkGo morrrron