God morgon måndag

Ny vecka, nya utmaningar, inte sant?

Jag har redan varit upp i några timmar då jag vaknade vid 4 och har nyss avnjutit min andra kopp kaffe. Dessutom har jag varit lite nyttig och laddat på mobilen och svarat på en annons på Blocket angående inneboende.

Ni som har följt mig vet ju att jag har haft en inneboende förut och nu är det alltså dags igen. Mest för att avlasta mig rent ekonomiskt, men också för att få lite sällskap och i de fall som min diabetes sparkar bakut, kanske få enstaka tillfällen med hjälp angående hunden. Men vi får väl se hur det går, de flesta vill ju ha en egen lägenhet och om man dessutom är kille så är det ju lätt att bli dömd på förhand, om ni vet vad jag menar. Men jaja, vi får väl se hur det går. Hur som helst är det spännande 🙂

Vidare har jag hunnit kika lite på både blocket och tradera angående mopeddelar. Jag har ju ett gammalt lik ståendes i en källare som jag har spenderat de senaste 10 åren åt att renovera och köpa nya delar åt. Det är lite av en säsongshobby och det är avkopplande att skruva lite när lusten infinner sig. Nu är det bara smågrejer kvar egentligen – fotstag, tändstift, lykthus, en sidoplåt – sedan är den klar. Då får man väl hoppas att den går igång hehe.

Nåja, nu ska jag äta frukost, sedan ska väl jycken ut men vi hörs säkert under dagen. God morgon på eder alla 🙂

62950cookie-checkGod morgon måndag