Update fredag kväll.

Det var egentligen tänkt att grannen och jag skulle grilla men han mådde dåligt så vi ställde in.

Istället har jag sett två intressanta tv-program, ett om insekter och ett om psykopater. Det senarenämnda håller på just nu och hittills har jag fått veta att bara en av hundra psykopater sitter bakom lås och bom, och att en sjös fiskbeståmd kan avläsas av antalet trollsländor. Jojo, man lär så länge man lever minsann.

Annars har dagen varit väldigt lugnoch det har väl egentligen inte hänt någonting. Lite spel på Facebook, Empires and Allies är mitt senaste favoritspel så där spenderar jag en hel del tid faktiskt. Sedan fick jag ett mystiskt e-mail som jag tror är bluff, så jag skrev till paypal.com och anmälde. Med andra ord, se upp för: http://forgedconcepts.com/slideshow/stet/

Men nu är det snart dags att slå igen butiken för idag. Lite mer tv kanske det blir och såklart mat innan jycken ska ut i rastas igen. Skönt att det har slutat regna iaf. Då slipper jag leta efter solen hehe.

Natti alla, skrivs mer i morgon. Tjo på er 🙂

62830cookie-checkUpdate fredag kväll.