Jag e inte dö än…

…det bara luktar så, för att citera Robert Broberg.

Nej, men jag har tagit lite semester, även från bloggandet. Efter att ha skrivit så gott som dagligen i över två år, tyckte jag att det var dags. Kanske jag rent av har gjort mig förtjänt av det 😉 Men något resande verkar det inte bli, av mystiska orsaker…

Men have no fear för jag är snart tillbaka, antagligen på torsdag. Kanske jag har fått min nya dator då för gamla Bettan har dött, Efter 6 års hårt slit var det dags att lägga av. Dock inte på grund av ålderskrämpor utan av att HP är ett banditföretag. Mer om det senare, men just nu får jag hålla till godo med en lånad laptop som är lite knepig att skriva på, men det ska väl gå det också.

Hur som helst, vi ses på torsdag. Vi får se vad jag har hittat på tills dess.

Hej så länge 🙂

62640cookie-checkJag e inte dö än…