Update torsdag kväll

Jag skulle egentligen gå till jobbet i morgon men eftersom det är frivilligt så struntar jag i det. Det verkar inte komma någon dit i morgon ändå så varför ska jag sitta där ensam? Det blir sovmorgon, med andra ord.

Ikväll har det varit torsdagskväll på Stora Torget i Borås, och Danny var huvudartist. Jag gick som vanligt inte även om vissa andra från jobbet var sugna. Energi saknades och jag har mest halvsovit. Känns som jag skulle kunna sova i 100 år till…

Men det där med att gå ut på stan, dra en öl eller två och träffa bekanta eller bara se folk – det är något som tar emot. Så sitter man där och funderar, ska jag eller ska jag inte? Hur man än vrider o vänder på det så är det alltid bekvämare att stanna hemma, samtidigt som man sedan förbannar sig själv att man inte gick ut ändå. Hur sjutton ändrar man på det egentligen?

Sedan var ju Nett här idag också. Jag hade beställt ett busskortsfodral som hennes dotter har gjort och idag fick jag alltså det. Vi satt och pratade en hel del samtidigt som vi sörplade i oss lite kaffe. Trevligt, trevligt 🙂

Men nu ska jag ut med voffen, sedan blir det duscha. Även idag har det varit en varm och klibbig dag, dock med lite regn, men det är fortfarande varmt. Sedan blir det nog lite datorspelande innan sängdags…

Natti natti, så skrivs vi nog mer i morgon igen. Hasta la puckelpista 🙂

62600cookie-checkUpdate torsdag kväll