Update tisdag kväll

(såg att det här inlägget hade hamnat i utkast-mappen)

En dag när tiden gick väldigt långsamt, inget speciellt hände och…öh…som jag inte minns så mycket av haha.

Jobbet gick väl ganska bra och jag fick till o med en kommentar på mitt bloggande. Sådant är ju trevligt. annars var det som vanligt och det hände egentligen inte så mycket.

Efter jobbet åkte jag en sväng till köpcentrumet Knalleland där jag inhandlade en sladd till mobilen så jag kan ladda på med musik. Känns så onödigt att ha en mp3-spelare när jag faktiskt har en mobiltelefon som klarar mp3 också. Nästan 200 spänn gick den sladden på. Jäkla rövare…

På kvällen gick jag till Shell-macken och träffade på fröken F som var tillbaka efter studierna. Det blev lite snack och skratt och för att fira, köpte jag en Trisslott. Det brukade jag göra förr, varje tisdag faktiskt, när hon jobbade där senast och vi turades om att skrapa. Såklart vann jag inget men jaja, det var väl trevligt trots allt att ses igen 🙂

Men nu…jycken har varit ute och skvätt, snart ska jag själv göra det men i duschen. Sedan kanske det blir lite mat också och duscha förstås innan det är dags för sängen. Känner mig seg och trött så det börjar bli dags. Tyvärr är jag ingen Robocop med superkrafter som vissa andra

Tack för idag, auf wienerschnitzel och adjöken, vi får skrivas mer i morgon. Hej så länge 🙂

62420cookie-checkUpdate tisdag kväll