Update onsdag kväll

Ursäkta franskan men f-n tur den här dagen snart är slut, den har varit totalt jävla kass.

Okej, visst att saker och tinga alltid kan vara värre – jag kunde ju fått ebola eller något annat hemskt – men i svenska mått och i mitt liv så känns det inte alls bra jämfört mot vad det kunde varit. Alltså bättre.

Först blev ett missförstånd begånget via sms (igen) och jag blev sur för det. Ungefär samtidigt hörde chefen av sig, också via sms, och undrade varför jag hade skrivit två inlägg på jobbets blogg om Indiens kommande IT-revolution och ett annat om det svåra i att få jobb om man är eller har varit sjukskriven. De flesta som bloggar vet ju vad ping är och att man syns när man länkar till olika nyheter, därav skrev jag de 2 inläggen. Visst hade han rätt i att det egentligen inte hade med jobbet att göra, MEN jag gjorde åtminstone en jämförelse med hur det var förr, vilket jag också ska göra, men det dög inte. Dessutom fick vi lite gratis reklam. Om han bara visste hur mycket jobb som ligger bakom varje inlägg och hur mycket jag anstränger mig men så blev det fel ändå. Irritation! Mest för att jag chansade men också för att jag inte vet hur fan jag ska skriva inlägg, iklädd rollen som ett spöke, för det är det jag ska skriva som…. *suck* Att sedan andra saker på jobbet inte är som de ska gör ju inte saken bättre.

Nåja, det känns väl bättre i morgon men jag kommer nog ha svårt att sova då det gnager på mig som sjutton.

Tredje dåliga grejen som hände var att en vän till mig har förlovat sig. Jag säger inte att killen som är hennes pojkvän är fel för henne, men när man har känt varandra i ett halvår, är det inte lite väl tidigt? Dessutom är han moderat. Alltså, behöver jag säga mer? Blah!

Nej nu ska jag inte gnälla mer för er (även om det är min jäkla blogg) utan ta en folköl till tröst. Sedan blir det väl dusch, mat, sova som är på schemat. En spännande tillvaro jag lever i, inte sant? F-n jag är så trött på allt just nu. Äh, där kom lite mer gnäll, bäst jag slutar nu.

Natti, hörs i morgon.

62540cookie-checkUpdate onsdag kväll