Update måndag kväll.

En småseg dag är snart slut, och ta mej sjutton om den inte har varit ganska tråkig också. Med andra ord har inget sensationellt hänt.

Skönt ändå att den värsta värmen verkar vara över. Moln har vi haft och solen har kikat igenom men väldigt lite. Dock varken åska eller regn, vilket ju faktiskt hade varit skönt.

Jag kikade efter intressanta nyheter i tidningarna idag (som vanligt) men jag hittade verkligen ingenting – för mig – intressant. Men det är ganska intressant att se vad andra människor tycks vara intresserade av på aftonbladet.se:

Så om man ska tolka de här siffrorna så berör politik oss väldigt mycket, följt av pengar och det är väldigt trösterikt att se hur engagerade vi blir i en kommande svältkatasrof. Kanske finns det hopp om mänskligheten trots allt?

Men nu har jag babblat färdigt för idag. Jycken ska strax ut och svansa, själv har jag nyss ätit och planerar att ta en skön dusch inom en snar framtid och antagligen blir det lite goa jordgubbar i grädde, framför dumburken. Sedan är det förhoppningsvis sova som gäller.

Tack för idag, slut för idag. Glöm inte att borsta tänderna och hålla händerna på täcket så ses vi i morgon igen. Hej på er 🙂

62290cookie-checkUpdate måndag kväll.