Update söndag kväll.

Puh! Det är vaaarmt! Eller snarare, inte så varmt men jäkligt kvavt och klibbigt i luften och man undrar när åskan kommer. Bara det inte blir som i Malmö, eller ännu värre – som i Köpenhamn. Då får man väl gå en snabbkurs i vattenskidåkning så man kan ha roligt och åka efter bussen i morgon på väg till jobbet.

Men dagen har varit bra, med smörgåstårta i sällskap av närmaste familjen. Jag fyllde ju 36 i onsdags och har helt glömt att säga det men mina goa arbetskompisar hurrade för mig fastän jag försökte gömma det. ”Tyvärr” hade en av mina arbetskompisar koll på läget, kramade mig avslöjade för de andra att jag fyllde år. attans också haha. Smått pinsamt men kanske värt att fira att man har överlevt ännu ett år 🙂

Annars har väl inte så mycket hänt egentligen. Kul att SVT äntligen visade något intressant ikväll och då menar jag såklart The Big 4 – Metallica, Slayer, Megadeth och Anthrax. Bildspel här och här, och det är ju trevligt men hur många gånger har man inte hört den slitna klychsan att ”Hårdrocken tar plats i finrummet”? Känns lite gammalt liksom. Det gjorde den väl för ganska länge sedan nu. Men kanske det är som journalisten Ika Johannesson säger, att – Har man en gång gillat hårdrock gillar man alltid hårdrock. Det stämmer på mig i alla fall.

Nåja, nog tjatat om detta. Jag ska strax hoppa in i duschen, äta lite mer tårta och sedan blir det väl bingen. Upp i morgon klockan 6 igen. Det är som Ledin säger, man måste gilla läget hehe.

Natti natti alla, hoppas ni kan sova i värmen så skrivs vi mer i morgon. Hej på er 🙂

62220cookie-checkUpdate söndag kväll.