Update lördag kväll

En väldigt lugn och händelslös dag är snart till ända och knappt något nyttigt har man gjort.

Det enda som hänt är egentligen att jag blev hotad nyss när jag var på promenad med hunden av en väldigt full, äldre man. Kul sådant men jag börjar bli van. På något sätt tycks jag attrahera folk som vill slåss. Lite jobbigt men kul att man är attraktiv mot någon på något sätt hehe.

Grannen var nere på besök en stund och vi tog några öl medan vi slöpratade lite och såg på tv. Så mycket mer har väl egentligen inte hänt.

Hoppas åskan kommer snart för det är ganska tungt i luften nu. Jag läste att flera hushåll blev utan ström och att åskan hade varit kraftig men än så länge har ingenting hänt här. Vi får väl se hur det blir över natten. På tal om väder tycks det vara så att allt fler svenskar använder yr.no istället för SMHI – likaså jag. De verkar ha bättre kristallkula än svenskarna hehe.

Men nu är det dags för lite datorspelande, mat och an dusch innan sängdags. Sov gott alla så skrivs vi mer i morgon. Hej på er 🙂

62110cookie-checkUpdate lördag kväll