Nytt jobb: DNA-testare på hundbajs.

Så trevligt att vi antagligen snart kommer få en ny yrkesgrupp. Visserligen är detta ett yrke man kan ha i New York men det dröjer väl inte länge förrän Sverige har anammat även detta. “Alla ska kunna jobba” som moderaterna säger men jag undrar om de själva skulle vilja jobba med att DNA-testa hundbajs? Undrar hur en annons på Platsbanken skulle se ut?

Djurisk man eller kvinna med intresse för vetenskapliga studier sökes. Du ska vara flexibel och inga ryggproblem, pricksäker och ej pälsallergiker. Lön i natura.

Hur som helst, det är ju väldigt bra, för att få tag på lata hundägare om inte plockar upp efter jycken. Men varför inte utöka detta? Idén har jag haft länge men varför inte DNA-testa cigarettfimpar och tuggummin som ligger överallt på gatorna? Sedan får den skyldige en räkning på posten.

Genialt eller skitbra? 😉

62090cookie-checkNytt jobb: DNA-testare på hundbajs.