Update fredag kväll.

En bra dag är till ända. Eller snart iaf.

Den har varit bra för jag har överträffat mig själv, igen! Jobbets blogg var lättskriven idag och det blev ett långt inlägg med flera sköna länkar, så det känns bra. Så många besökare blev det inte men jag gjorde ändå ett bra jobb och det är huvudsaken. För övrigt fick jag några trevliga samtal med jobbarkompisarna och sådana är alltid trevliga. Att vi dessutom fick tårta till kaffet gjorde ju inte saken sämre direkt hehe.

Annars har det varit ganska lugnt förutom att morfar var här igen och ville ha hjälp med datorn. Något strul med Skype men det fixade jag i ett nafs. Men det är märkligt att släktingarna alltid ska höra av sig när de vill ha hjälp, inte sant? Som min kusin igår som bara dök upp och ville ha lite skön musik till sin bil, vilket tog flera timmar att fixa. Han har varit tyst i flera månader men så fort han vill ha hjälp så… Är det samma sak för er? Känns lite som dålig stil, eller är det bara jag?

Nåja, nu ska jag strax sova för trött är jag. Jag behöver knappast några droger eller drinkar ikväll. Jycken ska bara ut en sista gång och sedan blir det att krypa till kojs för att dra timmerstockar.

C u latex, boys n girls, lamer och märrar. Skrivs mer i morgon 🙂

62040cookie-checkUpdate fredag kväll.