Update torsdag kväll

Snart är det dags att sussa, och tur är väl det. Dagen lär inte utmärka sig som en favorit i alla fall.

Inte så att den har varit direkt dålig. Dålig är den om man bor i Afrika, är hotad av malaria och alla möjliga andra sjukdomar och är tvungen att akta sig för minor på vägen till skolan och innan dess måste gå 3 kilometer för att hämta vatten till kaffebryggaren. Som är trasig. Nejdå, dagen har inte varit så hemsk men jag är besviken på mig själv.

Borås har så kallade Torsdagskvällar med artister och band som underhåller på Stora Torget i centrum. Tanken var att jag skulle gå ihop med min bror och min granne men på grund av olika saker och orsaker blev det inget. Mest för att jag undermedvetet gjorde så att jag inte kunde gå, bokstavligt talat, och nu är jag sur på mig själv för jag har lovat mig själv att gå ut mer och vara mer aktiv, rent socialt.

Iofs, min semester har inte börjat än och ”en öl på stan” brukar bli många fler och dagen efter blir hur seg som helst när man ska dra sig till jobbet. Kanske bäst att vänta, trots allt.

Så jag har jobbat lite här hemma, med grejer för bostadsrättsföreningen, skrivit papper och liknande. Lagom mycket för att bli lagom trött i alla fall. Sedan var jag ju på samtalsterapi också och fick nya insikter, men det tar vi en annan dag. Strax ska jag ut med Voff, sedan blir det duscha, äta, sova och kanske en o annan jordgubbe framför teven.

Hur som helst, tack för idag, slut för idag. Vi skrivs nog mer i morgon. Natti 🙂

Bild från cdon.se
61860cookie-checkUpdate torsdag kväll