Sensuellt och avklätt

Det där med kalendrar och smått avklädda människor ur olika yrkesgrupper har ju debatterats förr och den här gången är det finska sjuksköterskors tur i ordningen. Men det är inte bara kvinnorna som får plats utan även de manliga och idén till kalendern kläcktes efter en utekväll av tre sjuksköterskor. Originellt? Nej, inte direkt. Men eftersom pengarna går till Röda Korset så visst, varför inte?

Men frågan är ju var gränsen ska gå. Ska vi låta vem som helst göra sådana kalendrar? För tänk om personalen på den lokala Ica-butiken ställde upp på utmanande bilder. Det hade kanske blivit smått pinsamt att köpa gurka i framtiden för gud vet vad de poserar med…. Eller en kalender med toppolitiker. Tänk er en intvålad Reinfeldt, smått skymd bakom ett badlakan med en förförisk blick som säger ”Jag vill ha dig…och din röst”. Eller Maud i en minimal bikini, halvt på sned….

Njae, kanske bara Synskadades Riksförbund som skulle köpa, alltså ingen bra affärsidé…men tanken var ju god 😉

61800cookie-checkSensuellt och avklätt