Update onsdag kväll

Ujuj vad tiden flög sin väg idag. Troligtvis för att jag skulle hjälpa min kusin med lite datorjox och därmed har jag inte heller hunnit blogga något idag. Eller inte så mycket som jag brukar.

Hur som helst, dagen har varit ganska okej idag också. Jag gjorde bra ifrån mig på jobbet och fick min semester beviljad fr. o. m. vecka 28 och 4 veckor på raken. Det ska bli hur gott som helst kan jag meddela hehe. Vad jag ska hitta på? Tja, förutom en sväng till Kinna så lär inte så mycket mer hända faktiskt men kanske jag kommer på något. Nog säkrast det så man inte blir klassad som tråkigast i universum!

Men nu ska jag ut med voff, sedan blir det vattenskidor in i duschen för det har varit lite varmt här idag också. Sedan blir det färska jordgubbar minsann 😉

Men nu, naughty night alla lamer och märrar, vi skrivs mer i morgon. Hej på er så länge 🙂

61650cookie-checkUpdate onsdag kväll