Update måndag kväll

Jag blev hemma idag minsann, på grund av sömnproblem. Att glömma Propavanet var inget bra och jag fick väl ungefär en timmes sömn i morse så det var lika bra att stanna hemma än att vingla runt.

Men annars har dagen varit ganska okej. Jag fick lite grejer bortstädade, räkningarna betalda och tränade Astrid (hunden) på ett nytt trick – att bära solglasögon – vilket gick väldigt bra. Nu ser hon nästan ut som den gangster hon är hehe.

Så mycket mer har väl inte hänt egentligen, bara väldigt mycket flygtrafik ovanför Borås idag, med stridsflyg. En av mina få rädslor är att få ett flygplan i huvudet en dag, pang bara, men idag klarade jag mig faktiskt 🙂

Nu är det dags för en dusch, lite att äta och lite dumburk tills jag blir trött. Nu är jag bara seg, inte trött, och det är skillnad hehe.

Tack för idag, och hur var det nu Bert sa? Hej svej leverpastej….och nu blev jag hungrig. Hej så länge 🙂

61480cookie-checkUpdate måndag kväll