Han dog på dass, so what?

Det här var en väldigt konstig artikel må jag säga….

Dagens Nyheter – Expressen

Toppolitikern Christopher Shale hittades död i en bajamaja på backstage-området på  Glastonburyfestivalen.  Han hade troligtvis drabbats av en hjärtattack och det tyckte tydligen aftonbladet var en “mystisk död”.

Men artikeln blir ännu konstigare. Efter att mannen hittats avliden spärrades toaletterna av, så även duscharna och campingområdet. Säkerheten har nu höjts på området inför superstjärnan Beyonces konsert idag.

Jaha, okej, så nu är alla livrädda för att gå på dass och få hjärtattack? Speciellt Beyonce. Men det är sant, hon är ju världskänd för sin bakdel så det kanske har en koppling. Men i så fall vore det väl mer oroväckande att bajamajorna skulle gå sönder när hon blåser på.

 Ready. Aim. Fire!

Sicken tur för allmänheten att området är avspärrat. Hoppas bara alla hinner få klädnypor i tid 😉

Bild från hd.se och top100lists.ca
61040cookie-checkHan dog på dass, so what?