Fashinerande kriminella

Jag är en trogen tittare av Road Wars och ibland även Cops på tv, och genom de programmen har jag lärt mig något om människor: Lita inte på någon!

De kan vara hur söta och se hur oskyldiga ut som helst och blåneka för allting, ända tills polisen rotar fram motsatsen. Ofta får de frågor om de har något olämpligt i bilarna som de kör eller om de har något som de döljer, de ljuger och man skulle lätt kunna tro dem, men väldigt ofta är det raka motsatsen till vad de försäkrar polisen. Visst, det är klart att det är tv men man börjar ju undra.

Som den här snubben, i Norge, som 17 ggr dolde sitt ansikte inför fartkamerorna när han körde för fort och alla ärenden lades ner. Ända tills den 18:de gången då hans nuna äntligen blev fast på bild.

Sedan finns det ju en hel del märkliga förbrytare också. Som den här tjommen som hade gömt sig i en bajamaja och blev gripen för sexuellt ofredande. Polisen kallar det för “ett äckligt fall” och jo, det får man väl hålla med om. Bara tanken att klafsa runt i andra människors…nä, fy tusan. Tur att det finns superhjältar som Arga Snickaren hehe.

Någon mer än jag som undrar vad det är för fel på vissa människor? 🙂

60980cookie-checkFashinerande kriminella