Glad midsommar allihopa!

Tja, vad säger man? En klassisk midsommar borde väl ha solsken, plastmöbler från IKEA, sill och nubbe och dans runt midsommarstången? Självklart braskar tidningarna på om var polisen står nu under årets farligaste helg. Mycket rattfylla, kan tänkas och akutmottagningarna står beredda. Givetvis får vi även tips om den bästa maten, ölet och vinet.

Jag tycker nog att den tyska reklamfirman som har gjort det här klippet har fångat själva idén med den typiska midsommaren. Bilden är dock lite suddig och kanske det är dags för en nyare, fräschare och remastrad version för den är ju guld värd. Dock undrar jag lite…äta rå fisk – det har då jag aldrig gjort. Aftonbladet har en ganska schysst artikel som förklarar varför vi firar midsommar som vi gör och det stämmer inte riktigt överens med det här klippet 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Lbh3uAZ4WUM]

Bild från festfixarna.com
60910cookie-checkGlad midsommar allihopa!