Update onsdag kväll

Tja, vad säger man om den här dagen då? Som för övrigt snart är schlutt…

Det var ju jobb såklart, inget exceptionellt där direkt, sedan sista besöket inför sommaren hos naprapaten, vilket var trevligt Vi pratade en del om datorspel och om hur viktigt det var att strecha armen så att man kan dra öl över sommaren. Man kan ju spilla med vänsterna och öl som är så dyrt.. 😛

Sedan var det tillbaka till jobbet för lite mer uppdateringar, lite jox och lite prat vid fikabordet. Veckohandla stod också på schemat, så det blev också gjort och jag fick minsann tag på ännu en produkt från Euroshopper hehe.

Jycken har varit ute på sista rundan, jag ska väl äta något eftersom jag måste men egentligen inte vill men samtidigt vill bli av med kramperna i benen, sedan blir det nog lite dumburk innan det är dags att hoppa ner hos den andra grisen. Ja, alltså, min hund som drar timmerstockar som en hel karl 😛

Men nu lägger jag ner bloggen för idag. May the force be with you, mina lamer och märrar, så skrivs vi mer i morgon. Hej hopp 🙂

60690cookie-checkUpdate onsdag kväll