Snart dags för nubbe och sill (röstning)

Aftonbladet presenterar idag siffror om hur mycket alkoholdrycker vi bälgar i oss över midsommar. Klassikern OP Anderson steg ifjol med 1401 procent i försäljningssiffror.

Man blir smått imponerad faktiskt när man läser siffrorna. Sedan råkar ju jag ha en smått kritisk syn på alkohol vilket mest får mig att sucka. Då syftar jag närmast på lämmeltåget som går till bolaget varje fredag och i morgon kommer det vara värre än vanligt.

Men det är sant, det finns ju faktiskt en hel del människor i vårt avlånga land som kan hantera alkoholen ganska bra, och det är ju skönt. För egen del blir det såklart några öl och en eller två nubbar till sillen. En i ena benet och en i andra. För det är ju så det ska vara på midsommar, eller hur? Det är väl det som kallas för tradition 🙂

[polldaddy poll=5166038]

60620cookie-checkSnart dags för nubbe och sill (röstning)