Ut med packet!

Danmark vill utvisa alla kriminella utlänningar, oavsett strafftid. Bra, tycker jag, men varför stoppa vid utlänningar?

För ärligt talat, vem vill behöva vara rädd för olika saker hela tiden? Med risk för att bli påhoppad på stan, få bilen stulen, hemmet länsat och oroa sig för sina familjs säkerhet för att bara nämna ett fåtal saker man kanske oroar sig för. Visserligen gynnsamt för de företag som sysslar med larm och bevakning och med viss risk att det blir som i filmen Bowling for Columbine med Michael Moore där vi skräms om saker som kan hända. Något som företag profiterar på.

Men som sagt, och jag har sagt det förr, varför ska vi bara sparka ut utlänningarna? Varför inte kasta ut alla brottslingar? Det vore härligt att bli av med alla våldtäktsmän, pedofiler och annat slödder så att man kan känna sig säker på gatorna och hemmet igen. För det är ju trots allt vi som sköter oss som är i majoritet, även om man kan tro annat när man läser tidningarnas svarta rubriker.

Ut med skiten och låt oss andra leva i fred! Skeppa skiten till något tunisiskt eller möjligtvis thailändskt fängelse och bannlys dem från svensk mark i all framtid. Visst, okej, det går väl knappast att genomföra i verkligheten men man kan väl få drömma lite om en bättre värld?

Bravo Danmark, ni är i alla fall halvvägs.

60510cookie-checkUt med packet!