Update tisdag kväll

Grr. Morr. Spott och fräs. Lovande ord inför det här inlägget, inte sant?

Först och främst jäklas min egen blogg med mig och jag blir utloggad tamej fanken hela tiden. Så fort jag klickar på något eller byter sida så får jag ansluta mig igen. Självklart måste jag skriva till wordpress-teamet för att fråga varför för såhär kan jag inte ha det. Tur att jag har tålamod för annars hade datorn legat ute på parkeringen just nu.

För övrigt har det varit en sådär-dag där frustrationen har legat på lur bakom hörnet mest hela tiden. För visst är det märkligt att det finns så mycket slugt folk omkring oss? Jag menar, sådana som bara vill ha och ha och aldrig ger något i utbyte. Sådana som ljuger, utnyttjar och alltid ska utmärka sig själva för egen vinnings skull. Och om man tycker annorlunda eller på något sätt inte accepterar vissa situationer, ja då är man jobbig och inte värd att ha att göra med. Men det är helt okej. Livet är en träningsrunda och jag har börjat lära mig hur man handskas med avfall. Även om det känns tungt ibland finns det faktiskt varma hjärtan där ute som kan ge ett och annat gott råd i tider då vindarna blåser kallt. Tack så mycket, ni vet vilka ni är 🙂

Annars har väl dagen susat förbi som vanligt. Istället för att dricka kaffe på jobbet direkt på morgonen gick jag istället in till kontoret, stängde dörren och jobbade. Jag kände att idag orkar jag inte med högljudda diskussioner så jag koncentrerade mig istället på att uppdatera jobbets hemsida med nya kurser, tider och annan info. M, om du läser det här – har jag lovat så har jag, även om ögonen stod i kors efter en timmes sömn haha.

Men nu ska jag väl gå ut med voffen. Äta lite kanske. Kanske lite tv. Ska fortsätta fundera de närmaste dagarna på grundläggande värderingar i mitt liv och dess relevans för fortsatta kontakter med vänner och annat löst folk hehe.

Natti. Sov så gott. Dröm om boråsare så ses vi i morgon 🙂

60540cookie-checkUpdate tisdag kväll