Zzzznart dags…

Märkligt. Jag har varit oerhört trött hela eftermiddagen. Bacill på gång? Nåja, snart är det dags att sussa och det känns som att det är en bra idé.

Dagen har väl varit bra. Ett orosmoln kanske har dykt upp då en av mina jobbarkompisar kanske blir förbjuden att jobba. Det låter lite märkligt men tydligen vill Arbetsförmedlingen att hon ska fortsätta gå i en slags utredningsgrupp men hon själv vill jobba hos oss, få chansen att träffa människor och inom en snar framtid  utbilda sig. Jag vet inte om jag kan göra så mycket åt saken men det låter ju konstigt att man inte ska få utbilda sig. Nåja, fortsättning följer och jag har lovat att försöka hjälpa till om så behövs. Vi får se vad som händer.

Annars har det varit ganska lugnt. Det har mest varit tv i dag faktiskt och det har varit helt okej. Lugnt och fint liksom för vi pensionärer behöver ju sådant. Jag och Hugh.. 😛

Men nu ska jycken ut, sedan blir det nog en snabbdusch och sedan ett jämfotskutt ner i sänghalmen. Tack för idag, slut för idag, simma lugnt och nanna gott. Tjo på er 🙂

60370cookie-checkZzzznart dags…