Hugh, den evige drulen

Det finns nog inte många som inte vet vem Hugh Hefner är, grundaren till Playboy.

Nyligen blev han ju dumpad av sin tilltänkte maka, Crystal Harris, men han har redan funnit en ny – den svenskättade Anna sophia Berglund. Rykten går ju hit och dit så de där grejerna kan man nog ta med en nypa salt. Men att han fortfarande omger sig med vrålsnygga tjejer som är runt 40 år yngre än han själv gör mig lite förundrar.

Snubben är alltså född 1926 – fatta liksom det – och som det beskrivs i media, festar han runt, klämmer lite och myser med hur många tjejer som helst. Varför? Vad är det som driver 20-åriga tjejer att dejta en gammal man som Hefner? Kan det möjligtvis vara alla pengarna eller den lyxiga miljön med storslagna fester? Eller att han har ett livstidslångt kontrakt med både Tena och Viagra? Visst är det bra att han kan hjälpa folk till ett bättre liv, om det nu är det han gör, men de där tjejerna är väl knappast tagna direkt från gatan?

Nä, jag anar en katt bland hermelinerna. Eller en räv bakom örat…tupp bland hönorna…en stake bland luciorna….och lite avis kanske jag är. Lite 😉

Bild från sharenator.com
60320cookie-checkHugh, den evige drulen