God seg morgon

Seriöst, vem har hällt betong i både huvud, skor och kropp hos mig denna morgon? Jag vaknade av mig själv innan klockan 6 men det känns som att kroppen vill gå till sängs igen. Ujuj, men okej då, det är väl bara att bita ihop, inte sant?

Det är märkligt tyst ute på vägen denna morgon och knappt en bil har passerat. Det märks verkligen att skolorna är lediga. Dessutom är det nog många som har börjat sin semester också. För övrigt är det väldigt grått och molnigt och de ynka 10 graderna är ett bevis på att nu är det minsann svensk sommar haha. Vi får väl hoppas att det vänder snart så att man kan sitta på balkongen med en folköl och smaska på 😉

En rolig nyhet såhär på morgonkvisten är att amerikanska forskare har räknat ut en gräns på vart lyckan slutar när det handlar om löner. Aftonbladet har en röstning på deras hemsida där de frågar om människor skulle bli lyckligare om de fick högre lön och nästan alla har svarat ja, att det skulle de bli. Hela 450.000 amerikaner har blivit tillfrågade, men jag undrar om man ens kan översätta det till svenska förhållanden, speciellt med tanke på hur mycket skatter vi har.

Om jag själv skulle bli lyckligare om jag fick högre lön än de 65% jag får i Fas 3? Ja, absolut. Pengar är inte allt här i livet men visst är det ju så att de ger dig lättare levnadsförhållanden, man kan komma ut och göra aktiviteter, knyta nya kontakter och helt enkelt få en bättre levnadsstandard. Men riktigt så enkelt är det förstås inte heller.

Hur som helst, om någon av er helt plötsligt, någon gång, får en omättlig känsla att slänga tusenlappar efter mig så kör hårt! 😉

Nej, nu är det frukost som gäller. Sedan ska jycken ut och en viss Anders släpa sig till bussen. Ha en bra dag så skrivs vi lite senare. Hej så länge 🙂

Bild från finapengar.ws
60240cookie-checkGod seg morgon