Finanskrisen ett lyft för kriminella och nätprostitution.

Med risk för att verka självgod, men vad var det jag sa? Att dessutom höjda skatter påverkar den illegala marknaden är ju inte heller en nyhet. Jag skrev ju det igår att en tredjedel av all akohol som dricks i Sverige kommer från illegala försäljare.

Men en sak undrar jag över, nämligen nätprostitutionen. Flera länder som fick det tungt under finanskrisen fick också en ökad prostitution, ofta i form av så kallade webcam girls som via internet tjänar pengar på att klä av sig och göra sexuella aktiviteter, till betalande gästers nöje. I september 2008 skrev aftonbladet att regeringen satsade 20 miljoner mot ungas nätprostituion, men vad blev resultatet? I april 2010 var det några klipp och artiklar om detta men vad hände sedan?

Klipp från Tv 4

60110cookie-checkFinanskrisen ett lyft för kriminella och nätprostitution.