Update torsdag kväll

Egentligen undrar jag vart den här dagen tog vägen för det är ju faktiskt kväll redan. Hur det nu gick till.

Dagen var väl bra. Fick en hel del strul med utskriften på jobbet, något som varken jag eller tre av mina kollegor kunde fixa. Nya tag i morgon! Sedan fick jag en god och trevlig lunch med en jobbarkompis och på köpet, lite gott prat. Mer sådant.

Väl hemma blev det inget besök av grannen som planerat så det får väl skjutas på framtiden. Kanske lika bra att det hände för jag var ganska trött. Ibland blir det väldigt hög volym i lunchrummet på jobbet och då känns det som att både huvud och öron måste vila lite. Men, men…

Nu blir det lite mat och sedan bingen. Är ordentligt trött faktiskt och med en lätt huvudvärk. I morgon är det fredag ta mej sjutton och dags för napraprutten.

Hej hopp på er 🙂

59730cookie-checkUpdate torsdag kväll