Förändra arbetsmarknaden från grunden.

28 år och ont överallt. Det är beskrivningen som Elin Grelsson ger av sig själv när hon skriver som krönikör på aftonbladet.se och vidare beskriver hon hur man hela tiden ska vara tillgänglig.

Visst är det så, och vem kan säga nej när arbete erbjuds idag? Även om ryggen värker eller axeln krampar. För idag ska du vara 150% effektiv, helst dygnet runt och det enda som gäller är jobb, jobb och jobb. Ursäkta men, är det så ett liv ska vara? Är det vad som ska kallas livskvalitet? Eller som Malin Siwe skriver: Se människan!

Själv anser jag att bemanningsföretagen ska bort direkt för de förstör så jäkla mycket med sina snabba och osäkra lösningar. Sänka skattetrycket från företagarna, investera i god arbetsmiljö och prioritera individuella insatser så att alla får en chans att arbeta utifrån sin egen förmåga. Ska det vara så jäkla svårt?

Bra skrivet Elin. En människa är mer än bara en arbetskraft.

59590cookie-checkFörändra arbetsmarknaden från grunden.