Update tisdag kväll

Seg. Trött. Jepp. Men dagen har väl varit ganska schysst ändå.

Jobbet gick bra och vi har slagit nytt besöksrekord på bloggen, tack vare mig. Så jag är lite snorkig haha.

Jag fick veckohandlat maten så nu är det fixat och jag ska snart avnjuta lite av den framför dumburken.

Lite prat på ljugarbänken blev det också, med en av grannarna och det är väl skönt att det finns åtminstone en hjärna i det här huset…

Men nu ska jag ut med Voff. Hon sitter här och flämtar så att hela rummet doftar rosor (host) så det är väl dags. Sedan blir det som sagt lite mums framför teven och därefter hopp in i duschen och slutligen en dusch. Sablar vad jag duschar numera (?) och schampot går åt då jag inte har skalperat mig på länge, länge. Kanske jag skulle satsa på långhårigt igen?

Nej, slut på tjatet. Hej så länge och nanna så gottans 🙂

59490cookie-checkUpdate tisdag kväll