Update måndag kväll.

Lite tidigare än vanligt klappar jag igen butiken idag. Mest för att jag är trött men också för att jag längtar till duschen. Det har nämligen kliat som attan i mina ögon idag och jag har mina misstankar om att det kan vara pollen. Märkligt ändå, för jag har varit så gott som obesvärad i år.

Annars har dagen varit bra trots sömnbristen förra natten. Jobbet gick bra och det var faktiskt storstädning på jobbet, men det gick bra tack vare arbetsledaren. En go snubbe den där och vi kommer bra överens 🙂

Så mycket mer har väl egentligen inte hänt idag. Armen känns bättre så nu är det dags att börja stretcha, som naprapaten sa. Så det ska jag göra, men först ut med voffen, sedan blir det kanske lite tv efter duschen och innan sängdags. Vi får se hur det blir.

Dummaste förslaget idag. Herre jisses Amalia, vilket blindstyre kom på den idén?

Naughty night alles, skrivs mer i morgon. Hej på er 🙂

59380cookie-checkUpdate måndag kväll.