Bikini, ett konstigt plagg

Ränder, starka färger, stora mönster och halterneck är vad som kommer gälla på stränderna denna sommar och det här med mode är ju lite intressant faktiskt….

Så jag läser artikeln, inget konstigt med den, och kollar sedan bildspelet och sätter kaffet i halsen. En bikin för nästan 2400 kronor är det första jag får se, av märket Longchamp. Okej, jag antar att det måste vara något speciellt men vidare snygg är den då inte. Ett par rutiga badshorts från Lacoste för 1000 spänn hittar jag lite längre fram i bildspelet men ta mej fanken, det kliar inte alls i betalkortet. Inte det minsta faktiskt.

Men jag fattar inte det här med mode på badkläder. Jag tycker de ser mer eller mindre likadana ut år till år. Kanske lite andra färger och en snodd eller snöre extra, hit och dit, men själva grundutförandet är ju precis likadant, eller hur? Vad jag menar är att det är hiskeligt lite tyg för så mycket pengar.

Nej, det må jag säga att det spelar ingen roll hur dyra eller billiga de är i kataloger eller på nätet för de ser minst lika tråkiga ut allihopa. Men det är klart, på stranden kastar man ju  ett extra öga åt både höger och vänster…och då menar jag på bikinis 😛

59330cookie-checkBikini, ett konstigt plagg