Update söndag kväll

Zzzzz… Så ungefär har det låtit här stora delar av helgen. Med andra ord har jag sovit oerhört mycket, nästan hela lördagen plus natten, men idag kom jag upp ganska tidigt. Är det månne ett tecken från kroppen?

Annars har det väl inte hänt så mycket. Jag fick min utebelysning ordnad så nu är allting klart där ute och det känns skönt. Brorsan var här en sväng och vi åt kebabtallrik, drog lite kaffe och snackade lite innan han drog vidare på teater.

Mycket tankar har rumstrerat i min pannlob denna helg. Om tvåsamhet, vad som är rätt och fel, hur ett liv kan kallas ett liv, vad livskvalitet är och diverse andra klurigheter. inlägg om dessa funderingar kommer säkerligen i framtiden, dock måste jag filura lite mer på hur jag ska formulera mig. För det är sådan jag är, att jag funderar en hel del innan jag sätter min åsikt på pränt. Skalman, jag vet 🙂

Men nu ska jycken ut en sväng, sedan blir det väl lite tv och mums och slutligen sova. Ska hinna med en dusch någonstans däremellan men det ska nog hinnas med.

Hej så länge, vi ses i morgon igen 🙂

59250cookie-checkUpdate söndag kväll