Update fredag kväll

En dag med mycket influenser. Grannen, fick jag höra, var med om ännu en trafikolycka. Förra gången hamnade han i koma men den här gången satt han i en bil och blev påkörd bakifrån. Stackaren, som om hans sviter från förra gången inte räckte.

Mer elände. Igår hände hemska saker på gatan bredvid. En liten bebis hade blivit misshandlad till döds. Först stod det att mannen troligtvis var förövaren men nu står det att det tydligen var mamman. Hur sjuk kan man bli att misshandla en bebis till döds? Det finns inga ord för den avskyn jag känner för sådant. Många tidningar skriver om det: BT Aftonbladet Expressen DN. Dessutom hittades en 62-årig kvinna här i närheten, misstänkt för mord.

Inte mycket man kan som utomstående göra åt sådana saker men det känns ju inte direkt kul att det händer sådana saker i sin direkta närhet.

Övriga dagen var förstås bättre. Jobbet gick bra, det blev en hel del intressanta diskussioner i fikarummet och jag fick ju se studenterna på sin framfart genom staden. Hoppas att de mår lika bra i morgon bitti som de gjorde när de åkte genom städerna. Chansen är visserligen liten… 😉

Men nu ska jag fly lite. In i datorspelens värld. Det blir att spela Gothic 2 (se bild) som jag har spelat, tja minst 6 gånger förut, och varvat, men det känns som att det är dags igen hehe. Musiken, vyerna och den röda tråden är väldigt lockande och passar dessutom min gamla skräpdator 😛

Dusch, äta, sova…så skrivs vi mer i morgon igen, eller hur? Naughty night alla 🙂

59100cookie-checkUpdate fredag kväll