Här är prylarna vi inte kan leva utan

En gång i tiden var jag mer eller mindre materialist. Inte så att jag absolut behövde vissa saker och av vissa märken eller så, men mer att jag ville hela tiden ha saker och helst flera, till mina samlingar.

Men så blir man äldre och man tänker annorlunda och helt plötsligt var det inte lika nödvändigt med en ny, fräsch dator för alla nya datorspels skull. Jag behövde inte köpa alla cd-skivor med iron maiden på en gång. Eller röja runt på Tradera för att helt enkelt köpa krims-krams som jag sedan måste damma en gång i månaden. Helt plötsligt kändes det ganska meningslöst faktiskt.

Så den där listan ger jag inte mycket för. Inte ens mobiltelefonen är speciellt helig för mig och det enda jag egentligen håller med om i så fall är nog datorn. Så mycket i dagens samhälle är idag uppbyggt via nätet så det hade helt enkelt varit krångligare utan en dator.

Men det är bara vad jag tycker… 😉

58890cookie-checkHär är prylarna vi inte kan leva utan