Bästa klippet just nu!

Kolla in den här killen. Kan han vara 4-5 eller nåt? Och redan så klok. Visst har han lärt sig visdomsorden från sina föräldrar men det han säger är ju så självklart fundamentalt och egentligen genialt enkelt, plus att han är ju så förbannat charmig och i slutet är ju bara så störtskönt haha.

Historien är att han försöker lära sig cykla och tydligen har vurpat. Det är så härligt att se hur entusiastisk killen och när hans pappa undrar om killen kan ge något råd till andra som försöker lära sig cykla. Han fullkomligt talar till massorna haha.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eaIvk1cSyG8&feature=player_embedded]

Ungefär en månad senare (igår) släppte The Gregory Brothers sin musikvideo av den här killen och hans tal, och själv klart har denna snutt blivit min klara favorit. Helt underbar version. Om ni kikar efter Gregory Brothers på youtube finner ni en hel lista på olika melodier de har gjort, bland annat med Barack Obama, Charlie Sheen och Winston Churchill.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=F2ZShmt19uQ&feature=share]

58830cookie-checkBästa klippet just nu!