Vad ska vi med mannen till?

Jahapp, vad var det jag sa? Nu är debatterna igång om varför vi män egentligen behövs. Lysande! 😛

Författaren Erik Helmerson menar att mannen riskerar att bli onödig, medan mansforskaren (kan man vara sådant också?) Niclas Järvklo tycker annorlunda. Läs mer här.

Men om man ska vara seriös för en stund, så låter det ju ganska hemskt att en människa kan vara onödig. Iofs, det beror ju på till hur stor del man är det och varför men jag tror inte att männen kommer bli helt onödiga. Spännande teori iofs. Men visst pekar alla tecken mot att kvinnan kommer ta över världen år 2030, som forskarna säger. Såklart inte allt på en gång men åtminstone bit för bit och själv tycker jag det verkar oundvikligt.

Därmed undrar jag såklart hur världen kommer se ut år 2040…

Postering på Gotland med överbefälhavare Greta vid Manskontrolleringsenheten som kikar ut i fönstergluggen, beväpnad med både strykjärn och doftspray.

Män är inlåsta i olika reservat på olika platser i landet. Självklart utrustat med alla sportkanaler som finns, krogen runt hörnet och Bauhaus i vartenda gatuhörn. Kvinnorna däremot har inrättat ett slags jour-nät för de gånger de behöver en man – det vill säga antingen när batterierna har tagit slut eller de människolika robotorna är inne på sjumila-service.

Nä grabbar, det är nog lika bra att acceptera fakta. För att inte hela manssläktet ska gå under så måste vi helt enkelt börja lyssna på våra fruar och flickvänner. Vi måste lära oss att vara mer flexibla, spontana och lite mer spännande för att fortsätta vara intressanta för det motsatta könet. Kanske rent av göra lite hemarbete.

Jag vet att det kan kännas tungt men det är väl bättre än att bli inlåst i bur i ett reservat, någonstans i Norrland? Lika bra att ta fram diskborsten och börja öva 😉

58710cookie-checkVad ska vi med mannen till?