Update onsdag kväll

Swisch! Så var denna dag nästan slut och det tyckte jag gick väldigt snabbt.

Dagen har varit bra. Förutom en, två, nya och trevliga bloggkontakter så har väl dagen inte inneburit några större mirakel. Jag fick maten handlad, det var ju bra och samtalsterapin var helt okej. Synd bara att tiden går så väldigt snabbt.

Men det var intressant för vi pratade om hur man låter bli att identifiera sig med sin sjukdom (diabetesen) och liksom hittar på olika scenarior som kan hända och därför låter man bli. Man får det liksom som en ursäkt att nobba allt och alla. Så det där ska vi jobba vidare på och försöka få mig att tänka på annat. Jag är mer än min diabetes men hur sjutton ska man få Anders att fatta det? Ska bli intressant.

Det har varit varmt och svettigt idag med, något som känns i kroppen. Jag är ganska trött men ska dra ett varv i datorspelsvärlden innan det är dags för dusch, spare ribs och sedan bingen.

Hej hopp kaffekopp, vi skrivs mer i morgon. Peace out 🙂

58750cookie-checkUpdate onsdag kväll