Update tisdag kväll

Jahapp, så var denna svettiga dag snart till ändå. Det blev ingen mer åska idag och knappt något regn alls så i princip är det fortfarande lika varmt. Eller snarare, temperaturen är lägre men luftfuktigheten är närmare 90% så vi får se vad som händer i natt.

Annars har dagen varit till belåtelse. Jobbet gick bra, inga stora äventyr där direkt. På eftermiddagen blev det dock en oväntad visit till min hembygd då jag fick åka med grannen. Efteråt blev det ett par fisljumma öl på ljugarbänken utanför huset och det satt bra minsann.

För övrigt har det bara varit lugnt och fint här. Strax blir det dusch och jag tror banne mig jag ska borsta gaddarna på jycken för det var attan vad det osar illa här intill 😛 Efter duschen blir det väl lite mums framför teven och sedan sova. det ska nog gå bra då armen känns lite bättre och jag är ganska trött.

På tal om armen ja, vad finns det för andra behandlingssätt? Massage och akupunktur känner jag ju till men det finns väl flera?

Nåja, nu säger jag naughty night, sov så gott så skrivs vi mer i morgon. Hej på er så länge 🙂

58570cookie-checkUpdate tisdag kväll