Update måndag kväll

Det blev ingen dagens bild idag, av den enkla anledningen att jag var ledig hela dagen minsann. Att det dessutom var varmt så in i perkkelä gjorde nog sitt till också.

På tal om vädret ja, SMHI varnade ju idag om både stormar, tromber och åska men jag fick inget av det. Visst blåste det ganska häftigt, ljuset blinkade några gånger och var varmt men det var allt. Just nu är det 23 grader varmt men är ganska behagligt ändå.

Övriga dagen har väl varit ganska schysst, lugnt och fint här. Jag fick lite dammsugit och fixat så jag är nöjd. Resten av dagen spenderades i antingen soffan eller skrivandes, mest för att driva bort tankarna. Igår “förlorade” jag nämligen en nära kontakt som har betytt mycket för mig det senaste året och det är alltid tråkigt när det blir så. Jag överlever självklart och vem vet, vi kanske tar kontakt igen, någon gång. Den som lever får se. Dock hände två andra, betydligt trevligare saker, nämligen att jag blev inbjuden på fest på fredag. Hoppas jag pallar det och inte hoppar av. Och sedan en typ av inbjudan för att spana in någons altan i sommar. Ska bli spännande 🙂

Men nu ska jag hoppa in i duschen tror jag så man blir av med dagens klibb. I morgon är det dags för naprapaten igen, troligtvis sista gången, då jag skulle vilja hitta någon annan behandlingsmetod som ger bättre resultat. Några tips?

Nu blir det dusch, mat, tv, säng. Vi ses i morgon igen så hej på er 🙂

58380cookie-checkUpdate måndag kväll